Lieke Nooijen – Interieurontwerper & Creatief brein

 

 

Met mijn brede kennis en ervaring heb ik een unieke benadering van interieurontwerp ontwikkeld, waarbij ik zowel esthetische als functionele aspecten in evenwicht breng.

 

Als interieurontwerper heb ik een scherp oog voor detail en een soort zesde zintuig als het gaat om de behoeften en wensen van mijn opdrachtgevers.

 

Ik hou rekening met de doelgroep van het bedrijf en zorg ervoor dat het interieurconcept naadloos aansluit bij de branding en bedrijfsidentiteit. Met mijn specifieke expertise in het ontwerpen van kantoorinterieurs weet ik hoe er een inspirerende en functionele werkomgeving gecreëerd kan worden.

 

 

Door mijn achtergrond in hospitality, geeft mij dit een waardevol inzicht in het creëren van gastvrije en energieke omgevingen. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een positieve ervaring te bieden aan bezoekers en werknemers, en ik integreer dit in mijn ontwerpen. Of het nu gaat om een ontvangsthal, vergaderruimte of werkomgeving, ik zorg ervoor dat de ruimte gastvrijheid uitstraalt en mensen zich welkom voelen.

 

 

Door een samenhangende en consistente beleving te creëren, help ik bedrijven om een blijvende indruk te maken op klanten en medewerkers.

 

Contact

Naam *
E-mail *
Adres *
Hoe heb je me gevonden? *
Bericht *

Recensies

Bevers en Boschman

Verzekeringen & Hypotheken

Rudi Boschman & Martin Bevers

 

Lieke heeft ons advies gegeven met onze inrichting van ons nieuwe kantoor in Son en Breugel.

Wat wij heel prettig vonden is dat Lieke eerst kijkt wat onze wensen zijn en daar een advies over geeft met ook haar eigen ideeën en andere inzichten.

 

Ons kantoor is uiteindelijk nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. En ook echt helemaal af met oog voor details. Super tevreden over het advies en samenwerking met Lieke, echt een aanrader!

SY-NERGY

Carl Migchels - Directeur

 

 

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en ben ook erg blij met het interieuradvies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEEM CONTACT OP

Lieke Nooijen

06-22787355

lieke@nooijtgedacht.nl

 

Contact

Lieke Nooijen

Telefoon:  06 - 227 87 355

E-mail: lieke@nooijtgedacht.nl

Nooijtgedacht Projectinrichting

Lieke Nooijen

06- 227 87 355

lieke@nooijtgedachtprojectinrichting.nl